Halder

Izstopajte s premium oblačili za Vaše Podjetje!

Ponosno predstavljamo našo ekskluzivno ponudbo Under Armour oblačil s tiskom, ki bo vašemu podjetju dala novo dimenzijo prepoznavnosti. Pri nas verjamemo, da oblačila niso le kos tekstila. So vaša vizitka, vaša identiteta in vaša priložnost, da se izstopite iz množice.

Zakaj je Under Armour prava izbira za vaše podjetje:

  • Kakovost: Under Armour je sinonim za vrhunsko kakovost. Vaša ekipa bo nosila oblačila, ki jim bodo služila dolgo časa.
  • Udobje: Oblačila Under Armour so udobna in primerna za vsakodnevno nošenje, kar bo vašim zaposlenim omogočilo večje udobje in produktivnost.
  • Prepoznavnost: S tiskom vašega logotipa na Under Armour oblačilih boste poskrbeli, da bo vaše podjetje izstopalo in ostalo v spominu strank in partnerjev.
  • Raznolikost: Ponujamo širok izbor Under Armour oblačil, tako da boste lahko izbrali tiste, ki najbolje odražajo vašo blagovno znamko.
  • Tisk: Vse na enem mestu. Zagotovimo vam premium obstojen tisk po vašem okusu.

Zakaj Izbirati Nas?

Smo uradni zastopnik blagovne znamke Under Armour za Slovenijo. Naša ekipa je posvečena zagotavljanju najvišje kakovosti izdelkov in storitev. Z nami sodelujejo številna podjetja, ki zaupajo naši zanesljivosti in strokovnosti.

Prijava v B2B je namenjena pravnim osebam.

Več si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

Stopite v stik z nami

Izpolnite spodnji obrazec in postanite naš partner.  Naredite prvi korak k temu, da vaše podjetje izstopa s stilom.